МГ недеља информатике

Пријава на Недељу

Драго нам је што сте одлучили да се пријавите на Недељу информатике! Обећавамо да ће бити добро! (У сваком случају—потрудићемо се!) Молимо вас да пажљиво ишчитате упутства која следе и исто тако пажљиво попуните образац, како бисмо вашу пријаву исправно завели и избегли проблеме. Након слања пријаве, добићете линк на коме можете послати ваша решења (молимо вас да овај линк сачувате). Када се пријаве затворе, уколико сте одабрани, обавестићемо вас са свим детаљима.

Уколико имате било каквих проблема са процесом пријаве, не устручавајте се да нам пошаљете мејл на kontakt@csnedelja.mg.edu.rs. Наведите врсту проблема и што боље опишите шта се дешава како бисмо могли да вам помогнемо.

Важно: Уколико желите да промените задатке које сте одабрали да решавате, јавите нам се на kontakt@csnedelja.mg.edu.rs.

Задаци

Ове године смо припремили пријемни тест од 4 задатка, од којих можете одабрати било који и послати нам ваша решења. Можете послати решење и за више од једног задатка; у том случају ће се рачунати само најбоље урађен задатак. На основу оцене тих решења, моћи ћемо да рангирамо кандидате и одаберемо оне који ће бити позвани на Недељу. Задаци су са намером понегде отвореног карактера и понегде тешки—не очекујемо да свако ко ће бити позван уради одабрани задатак комплетно и без грешке. Више нам је битан ваш начин размишљања и приступ решавању проблема. Осмислили смо велики број проблема како би што више људи могло да одабере оне који им највише одговарају.

Детаљнија упутства и текстови задатака (последњи пут ажурирано: 18.09.18. 08:31)

Пријава